Monika Pyrek CAMP

Monika Pyrek Camp to pierwsze warsztaty skoku o tyczce w Polsce, podczas których dzieci będą wykonywać podstawowe elementy treningu tyczkarskiego oraz będą mogły zaliczyć, uzyskać pierwsze wysokości w życiu!
Impreza sportowa skierowana jest do uczniów szkół podstawowych z klas 1-3. Warsztaty będą prowadzone pod okiem wykwalifikowanej kadry trenerskiej (trenerów Mistrzów i Mistrzyń skoku o tyczce) oraz samych „Mistrzów Sportu“.

Po zakończeniu zmagań sportowych przyjdzie czas na zdrowy posiłek od firmy Netto w towarzystwie Mistrza Sportu, który podzieli się ciekawymi historiami z życia sportowca wyczynowego oraz wręczy dyplomy/certyfikaty „zostania tyczkarzem“.

Celem projektu jest zachęcenie uczestników do aktywności fizycznej, promocja aktywności fizycznej wśród dzieci, w tym w szczególności promocja oraz przybliżenie dyscypliny sportowej skoku o tyczce.

Dodatkowo każdy uczestnik „Monika Pyrek Camp“ otrzyma koszulkę oraz broszurkę edukacyjną.

Promo Video

Zapraszamy do zapoznania się z materiałem video prezentującym przebieg Monika Pyrek Camp z roku 2020.

Monika Pyrek Camp w Szczecinie - 30.01.2020

Zobaczcie, jak było na Monika Pyrek CAMP w Szczecinie! Robi wrażenie? To jest właśnie #joyofmoving <3 A może teraz chcecie spróbować swoich sił w skoku o tyczce? Zapraszamy na Szczeciński Mityng Skoku o Tyczce, gdzie zapewnimy Strefę Aktywności i będzie można oddać swoje pierwsze skoki 😀 Monika Pyrek Kinder Joy of moving Rentis - smart way to travel Netto Polska Netto Arena KIA Polmotor

Opublikowany przez Fundacja Moniki Pyrek Poniedziałek, 24 lutego 2020

Promo Video

Zapraszamy do zapoznania się z materiałem video prezentującym przebieg Monika Pyrek Camp z roku 2017.

Szczecin – 2020

Bydgoszcz – 2019